エレクトロニクス先端融合領域若手研究者育成プログラム

HOME > NEWS&TOPICS一覧 > Alumni News: Dr Numano has been appeared Tonichi News Paper with SI Toyohashi Award.

As mentioned above, Dr Numano has appeared in Tonichi Newspaper with Woma Researcher Award by Soroptimist International Japan Chuo Region Toyohashi.

Please visit Tonichi Newspaper web site:

更新日:2013年11月27日