エレクトロニクス先端融合領域若手研究者育成プログラム

HOME > NEWS&TOPICS一覧 > Alumni News: Dr Numano has awarded by Soroptimist Chuo Region Toyohashi

Ex Tenure Track Associate Professor, now tenured Associate Professor, Dr Rika NUMANO has been awarded with Female Researcher Award by Soroptimist International Japan Chuo Region Toyohashi.

numano1.png

更新日:2013年11月27日