エレクトロニクス先端融合領域若手研究者育成プログラム

HOME > NEWS&TOPICS一覧 > Dr Tsetserukou's RA Mr Nakagawa has won the Best Presentantion Award.

As mentioned above, Mr Nakagawa who is one of RAs of Tsetserukou Dzmitry Tenure Track Assistant  Professor has won the Best Presentation award at Graduate Student Session at IRAGO Conference held from 24th to 25th October in Tahara.

Title: Development of VR simulator for nurse training"

Certificate(Irago Conf 2013).pngのサムネール画像Certificate
Igargo Conf 2013Photo.pngのサムネール画像
Left: TSETSERUKOU Dzmitry Tenure Track Assistant Professor